Zakaj All In Paper?

Portal All In Paper je razvit za promocijo in pospeševanje prodaje različnih vrst papirja iz zaloge.

Ste se kdaj vprašali kako prodati papir iz zaloge ali pa kje najti papir na zalogi?

Portal All In Paper je nastal z namenom ponuditi platformo na mednarodni ravni, ki deluje kjerkoli v svetu, v radiju, ki ga uporabnik kot ponudnik ali iskalec papirja določa sam. S platformo želimo povezati v sodelovanje iskalca in ponudnika papirja na zalogi.

V zadnjih letih smo se večkrat, tako mi kot drugi uporabniki papirja, srečali ravno s težavami, komu ponuditi in/ali kje najti določen papir v manjših količinah, papir iz zaloge oziroma na koga se pri iskanju obrniti. Dejstvo je, da papir, ki ga ima nekdo na zalogi, težko iščemo z naključno izbiro posameznih ponudnikov, kot so tiskarne, končni uporabniki, trgovci s papirjem ter pri njih preverjamo kateri papir imajo na zalogi in ali je ta papir na voljo. Ta proces je dolgotrajen in zamuden. Enako velja glede iskanja uporabnika papirja, nekoga, ki ta papir išče oz. potrebuje.

Odločili smo se, da vam ponudimo portal, ki bo združil vse informacije na enem mestu in reševal vprašanje: ˝Kje kupiti papir iz zaloge ali/in komu ponuditi takšen papir?˝ Odgovor vam ponujamo v nadaljevanju.

Kako dostopati do portala All In Paper?

K portalu in njegovi uporabi lahko dostopate na dva načina in sicer kot oglaševalec ali kot iskalec papirja.

Kot oglaševalec se registrirate na portal in zakupite velikost oglasnega prostora, ki vam ponuja število oglasov, s katerimi izpostavite svoje podjetje in papir.

Kot iskalec lahko z vpisom spodnjih karakteristik papirja najdete iskani papir iz zaloge.

  • Ime papirja
  • Proizvajalec papirja
  • Gramatura – teža papirja
  • Velikost: format ali rola
  • Tek vlaken
  • Količina

Prijavite se lahko tudi na e-novice, preko katerih vas bomo obveščali o vseh aktualnih temah v vezi s portalom in uporabi papirja iz zaloge.

Oglaševalski prostor in oglaševalski paketi.

Na voljo je več paketov in sicer trije osnovni in dva dodatna. Pri vsakem paketu lahko dokupite prostor oglaševanja.

Prostor oglaševanja se navezuje na vašo ponudbo papirja iz vaše zaloge. Ponujamo različne pakete, znotraj katerih se lahko odločite katere papirje, ki jih imate na zalogi, boste ponudili prostemu trgu. Glede paketov in pogojev sodelovanja si lahko več preberete na “Pogoji sodelovanja“.

Vnos podatkov na portal in hitrejše iskanje primernega papirja na zalogi.

Ker si želimo, da vaš oglas iskalci papirja čim prej najdejo vam predlagamo, da v oglas vpišete čim več parametrov o lastnostih papirja, na podlagi katerih iskalec s pomočjo filtrov najde vašo ponudbo.

V izogib kasnejšim zapletom naj bodo vpisani podatki točni in sproti ažurirani.

Papir je proizveden z določenim namenom uporabe, zato je dobro poznati njegovo obnašanje v naprej, saj si s tem močno skrajšamo pot pri iskanju papirja iz zaloge, ki bi bil najbolj primeren za uporabo. Pri tem pa nam pomagajo specifikacije lastnosti papirjev.

Nakup papirja iz zaloge na protalu All In Paper.

Nakup papirja iz zaloge se vrši med ponudnikom in iskalcem, na podlagi njunega medsebojnega dogovora glede prodaje, dostave ter prevzema papirja. Portal All in Paper je le posrednik oziroma kanal, ki poveže ponudnika in iskalca.

Komu vse je namenjen portal All In Paper?

Portal All In Paper je v osnovi namenjen predvsem ponudniku in iskalcu odvečnega papirja iz zaloge. Tako se med njima najdejo tiskarne, ki imajo odvečen papir v skladiščih, trgovci s papirjem, papirnice in proizvajalci papirja, papirne galanterije, knjigovezi, platničarji, izdelovalci papirne embalaže, oblikovalci ter drugi snovalci novih idej v vezi s papirjem, arhitekti, designerji, oblikovalske in marketinške agencije, prodajalci pisarniškega (office) papirja, vrtci, šole in posamezni uporabniki.

Zakaj oglaševati na All In Paper portalu?

Na portalu All In Paper vam ponujamo oglasni prostor v okviru različnih cenovnih paketov, na podlagi katerih lahko izpostavite tako svoje storitve kot preko ponudbe na trgu prodate papir iz lastne zaloge. Vedno se lahko na drugi strani najde nekdo, ki išče papir na zalogi in je ta papir pripravljen kupiti.

Včasih se zgodi, da potrebujemo manjšo količino določenega papirja ali kuvert, iščemo ugodnejšo rešitev, papirja nam zaradi zahtevnosti tiska in testnih poskusov zmanjka, ali zaradi drugih skritih težav enostavno ne moremo čakati na določen tip papirja, lahko pa ga poiščemo v okolici, kjer se lahko iskani papir nahaja na zalogi v skladiščih.

Kaj poleg oglasov papirja iz zaloge lahko najdete na portalu All In Paper?

Z ekipo All In Paper poleg nudenja platforme za prodajo in iskanje papirja, trudimo delovati tudi v smeri podajanja informacij o lastnostih papirjev. Tako želimo vzpostaviti niz znanj o določenih tipih papirjev, kot so npr. papirji za kreativno področje, papirji za grafični tisk, embalažni papirji, …

Ravno z izpostavljanjem njihovih lastnosti lahko prepoznate njihov namen ter njihovo vrednost ob izbiri. Lastnosti so kot vedno in predvsem v kreativi zelo pomembne, saj nam govorijo o karakterju papirja in o obnašanju papirja ob njegovi uporabi.

0 0 votes
Article Rating
Bodi obveščen(a)
Obveščen o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments