Korak 1: Ikona »Oddaj svoj oglas« je v zgornjem desnem kotu portala allin-paper.com. S klikom na ikono začnete postopek objave oglasa.


Korak 2: Izberite ustrezni paket .
Korak 3: Izpolnite obvezna polja za oddajo oglasa.


Korak 4: Izpolnite vaše podatke za plačilo paketa.


Korak 5: Potrdite naročilo.


Registrirate se kot zadnji korak pri oddaji prvega oglasa. Ko je plačilo paketa potrjeno in je oddan prvi oglas, ste tudi registrirani.

Za urejanje oglasa morate biti registrirani. V meniju na vrhu strani kliknete na vaš račun in v drop-down meniju na »Vaši oglasi«, nato pa izberete oglas, ki ga želite urediti.
Za urejanje morate biti registrirani. V meniju na vrhu strani kliknete na vaš račun in v drop-down meniju na »Vaš račun«.
Prvi oglas bo objavljen takoj, ko bo plačilo paketa potrjeno. Vsak nov oglas znotraj zakupljenega paketa je objavljen takoj, ko ga potrdite.
Da, oglas lahko shranite kot osnutek, ko ste že registrirani. Če še niste registrirani, to ni mogoče.
Izpostavljen oglas je oglas, ki se nahaja in ostaja na vrhu prikazanih oglasov, ne glede na to, koliko ne-izpostavljenih oglasov je bilo za tem oddanih. Izpostavljen oglas je viden na prvi strani, na vrhu oglasov kategorije papirjev v katero spada in na zavihku »Vse o papirju«.
Za vse informacije v vezi z delovanjem portala nas lahko kontaktirate na elektronski naslov info@allin-paper.si.
Kontaktirate nas lahko na elektronski naslov info@allin-paper.si. Svetovali vam bodo strokovnjaki z več kot 10 let izkušenj s področja papirne industrije.
Dostava papirja je predmet individualnega dogovora med kupcem in ponudnikom papirja iz zaloge.
Če želite izbrisati račun oz. odpovedati naročnino, podajte pisno zahtevo na info@allin-paper.si in vaš račun bomo izbrisali v roku 24 ur. Vaš račun bo avtomatsko izbrisan po poteku naročnine, v kolikor ne boste obnovili naročnine.
Priporočamo vam, da zakupite dodatni ali večji paket.
Pred iztekom paketa boste prejeli mail, ki vas bo pozval k podaljšanju paketa in bo imel vse podatke o plačilu, za podaljšanje.
V kolikor bi želeli imeti personaliziran paket, s personaliziranim število oglasov, nas kontaktirajte na info@allin-paper.si.
V kolikor opazite napake v oglasu, lahko o tem direktno obvestite ponudnika, ki je objavil oglas ali pa nas, na mail info@allin-paper.si.
Najbolj priporočljiv način iskanja papirja iz zaloge je po kategorijah. Na prvi strani izberete kategorijo (npr. Pisarniški papirji), za tem pa lahko preko dodatnih filtrov iščete bolj podrobno.

Oglasi so namenjeni izključno ponudbi papirja iz zaloge . V kolikor bi želeli na portalu objaviti oglas vašega podjetja / storitve, nas kontaktirajte na info@allin-paper.si

V primeru, da ne prejemate povpraševanj na podlagi svojih oglasov vam svetujemo, da:


– Preverite, ali ste izbrali ustrezno kategorijo za vaš oglas.
– Preverite naslov in opis oglasa (kratek in jedrnat naslov in ključne informacije o papirju v opisu oglasa)
– Dodajte fotografije

Napredna možnost urejanja pomeni, da lahko upravljate s komentarji na vašem profilu oz. jih po želji odstranite.